ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ



ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τον Οκτώβριο του 2020 στις αίθουσες του Δ.Ι.Ε.Κ. Αγίων Αναργύρων, συναντήθηκαν για πρώτη φορά μια χούφτα άνθρωποι, άλλοι νέοι και άλλοι μεγαλύτεροι, ντόπιοι αλλά και από μακρινές περιοχές, πολυλογάδες και λιγομίλητοι, γελαστοί ή λίγο μαζεμένοι. 
Παρά τις πολλές διαφορές τους, κοινός του τόπος υπήρξε το ενδιαφέρον, η περιέργεια, η αγάπη για την τέχνη της φωτογραφίας. 
Δύο χρόνια αργότερα, ξεπερνώντας τις δυσκολίες της πανδημίας του κορονοϊού, έχοντας τραβήξει αμέτρητα κλικ, έχοντας πειραματιστεί, αποτύχει και επιτύχει, και έχοντας κληρονομήσει πολύτιμες γνώσεις και μυστικά από τους εκπαιδευτές τους, έντεκα από αυτούς φτάνουν στο τέλος της διαδρομής αυτής. 
Μιας διαδρομής με φωτογραφικές βόλτες, διαδικτυακά μαθήματα, φιλμ, φώτα και φλας, γέλια, τσακωμούς και αστεία, που ολοκληρώνεται με τη διοργάνωση της κοινής έκθεσης φωτογραφιών Καθαίρων Κύκλος, όπου ο καθένας θα μοιραστεί με το κοινό ένα μικρό αλλά ταυτόχρονα σημαντικό κομμάτι της ως τώρα δουλειάς του. 
Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών των τελειόφοιτων σπουδαστών του δημόσιου Ι.Ε.Κ. Αγίων Αναργύρων στην ειδικότητα «Τέχνη της Φωτογραφίας». 
Σ’ αυτήν συμμετέχουν οι σπουδαστές - καταρτιζόμενοι, Δημήτρης Αλεξίου,  Φώτης Γιαννούτσος, Ευάγγελος Καραλής, Κώστας Καριεντίδης, Μαίρη Καρυστινάκη, Χριστίνα Λευθεράκη, Κώστας Μαραγκός, Ελένη Χρειαζομένου, Αντιγόνη  Χριστοπούλου, Μανώλης Ψιμόπουλος, Χάρης Ψωμιάδης.



ΚΑΘΑΙΡΩΝ ΚΥΚΛΟΣ

Εγκαίνια: Σάββατο 18 Ιουνίου, στις  8 μ.μ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

ΑΠΟ-ΕΩΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΥπΟψΗ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
18 Ιουνίου – 26 Ιουνίου 2022   Θουκυδίδου 10 Περιστέρι (πλησίον σταθμού μετρό “Περιστέρι”) 8 - 10 μ.μ.